Rent arktisk vann i prisvinnende design.

Lofoten Arctic Water leverer fjellvann både med og uten kullsyre.

Vi har valgt å bruke blå flasker til vårt fantastiske STILL WATER og hvite flasker til vårt SPARKLING WATER.

Lofoten Arctic Water’s STILL WATER er det reneste og friskeste vannet uten noen tilsetning eller destillering.

Lofoten Arctic Water’s SPARKLING WATER er tilsatt kullsyre for å gi den perfekte kombinasjonen av perlende bobler og friskt fjellvann.

Aluminiumsflaske

Lofoten Arctic Waters prisvinnende aluminiumsflaske er en praktisk og stilig aluminiumsflaske på 473 ml. Idéen og tanken rundt vår nye flaske er å gi kunden et alternativ til plast. Derfor valgte vi å lage en aluminiumsflaske med skrukork.

Lofoten Arctic Water aluminium bottles

Med vår nære tilknytning til hav og natur, ønsker vi å minimere utslipp av mikroplast i havet. Aluminium har uendelig liv og holder samme høye kvaliteten hver gang det blir resirkulert ¹. Våre flasker er med i Infinitums panteordning for resirkulering og har 2 kroner i pant.

Vi vil gi forbrukeren muligheten til å kunne ta gode, miljøbevisste valg. Ved å kunne gjenbruke en vannflaske reduseres ressursforbruket, derfor har vi utviklet en aluminiumsflaske som et alternativ til plastflasker og aluminiumsbokser. Denne kan du lett ta med deg videre, fylle på nytt og bruke flere ganger før den pantes.

Våre aluminiumsflasker er designet av Strømme Throndsen Design og produsert av Ball Corporation, verdens ledende produsent av aluminiumsbokser og -flasker.

Glassflaske

Vår prisvinnende glassflaske på 888 ml er en elegant flaske som passer perfekt på middagsbordet, på møterommet eller i sosiale sammenkomster med venner og familie.

Lofoten Arctic Water - Glass bottle 888 ml

Flasken er produsert i flintglass som er karakterisert som tungt og slitesterkt glass med høy glans og klarhet. Vi ville at flasken skulle reflektere naturen i Lofoten hvor fjellet stiger rett opp fra det krystallklare havet til den blå himmelen. Glassflasken har en stor åpning og er enkel å helle fra. Vår glassflaske er designet av Strømme Throndsen Design.